Retrogaming for everyone!

Retrogaming voor iedereen!

Onlangs hebben we een flyer besteld. Deze flyer is inmiddels binnen. Foto’s en downloadbare flyers volgen! Dit is de tekst op de flyer, letterlijk!

Awesome Retro zamelt oude spelcomputers en toebehoren in om ze kosteloos beschikbaar te stellen aan evenementen en organisaties.

Onze missie: Retrogaming voor iedereen!

We zijn er dus voor jong en oud. Nieuwe generaties gaan de uitdaging aan om klassieke spellen te verslaan, oudere generaties beleven een feest van herkenning en krijgen de kans om hun talenten en kunde te demonstreren.

We timmeren hard aan de weg om retrogaming toegankelijk te maken. Dit doen we door distributiepunten op te zetten, op evenementen te verschijnen en retrogaming te promoten.

Op dit moment zijn we op zoek naar oude spelcomputers, spelletjes en toebehoren. Staat er nog iets op zolder te verstoffen? Dat vinden we zonde! Neem contact op; dan komt het op de juiste plaats. Of stuur het meteen op! Het adres: Stichting Hack42, Koningsweg 23a, 6816 TD Arnhem*

Het is ook mogelijk om Awesome Retro op andere manieren te steunen! Zo zoeken we sponsoren, contacten, vrijwilligers en nieuwe middelen. Alles is mogelijk; stuur een berichtje naar info@awesomeretro.com en we reageren zo snel mogelijk.

Onze thuisbasis op internet is https://awesomeretro.com. Hier is te zien op welke evenementen we staan, welke spelcomputers beschikbaar zijn en wat we op dit moment doen.

Staat er iets op zolder te verstoffen? Is het minimaal 8 jaar oud? Neem contact op of stuur het op. Wij geven oude spelcomputers een nieuw leven, zelfs als ze stuk zijn!

Groeten van het Awesome Retro team

Bezoek nu https://awesomeretro.com

* (symbolische) vergoeding en/of tegenprestatie waar nodig 🙂

Leave a Reply

Upcoming Events

  • No events