Retrogaming for everyone!

Coole projecten tijdens Retro Gaming Nacht III

Op 10 november wordt de Retro Gaming Nacht gehouden bij TkkrLab. In dit lab staan een aantal coole projecten en gadgets die ook tijdens de nacht zijn te bewonderen. (inschrijven kan *klik* hier) Een paar van deze:

1943 Arcade Kast

De kast is antiek maar aangepast zodat de highscore op Twitter wordt gezet. Het spel hierop is 1942: een vlieg en schietspel. Speelt lekker weg en geeft je ook gratis een muisarm. Credits inwerpen gebeurd met een druk op de knop, mocht je geen guldens kunnen vinden.

 

Meer informatie -> hier.

Floppy Jukebox

Gemaakt van oude floppy diskdrives, een arduino en compleet met afstandsbediening. De jukebox gebruikt de motoren van de floppydrives om muziek te maken, inclusief licht. Bekijk de video (zie je em niet? Reload de pagina). Natuurlijk ook met het Super Mario Bros. theme!

Meer informatie -> hier.

 

We kunnen niet wachten tot de volgende Gaming Nacht begint. Inschrijven kan *klik* hier.

Leave a Reply

Upcoming Events

  • No events